Danie główne
Rosół po parysku z lanymi kluseczkami
Zraz z karkówki po staropolsku
Roladki z indyka faszerowane szynką, bekonem
Kotlet de volaille
Frytki
Ziemniaki drylowane z masełkiem
Czerwona kapusta z jabłkiem
Sałata wiosenna z dresingiem
Marchewka z ananasem
Przekąski zimne
Galaretki z drobiu
Ptyś faszerowany łososiem
Sałatka grecka
Sałatka caprese ze świeżą bazylią
Pieczarki faszerowane
Danie główne
Rosół domowy z makaronem
Schab zapiekany z pieczarkami i serem
Udko pieczone
Kotlet de volaille
Frytki
Ziemniaki pieczone
Marchew z jabłkiem
Surówka z kapusty pekińskiej
Sałata wiosenna z dresingiem
Przekąski zimne
Galaretki z drobiu
Schab po warszawsku
Szparagi w szynce
Sałatka caprese ze świeżą bazylią
Sałatka gyros
Pieczarki faszerowane
Danie główne
Rosół po parysku z lanymi kluseczkami
Kieszonka z kurczaka faszerowana szynką, serem, bekonem
Pstrąg sauté z masłem i cytryną
Schab w sosie pieczeniowym
Frytki
Ziemniaki purée
Mizeria ze śmietaną
Surówka z marchwi i jabłka
Kapusta pekińska z rodzynkami
Przekąski zimne
Galaretki z drobiu
Schab po warszawsku
Szparagi w szynce
Sałatka grecka
Pieczarki faszerowane